Mogelijkheden

Een afslankmassage helpt het lichaam te reinigen van gifstoffen en opgehoopt vocht. Je verliest met een afslankmassage geen gewicht, maat het verlies zit hem in de nodige centimeters in omvang. Door de stevige en diepe massagetechnieken wordt, niet alleen de huid mooier en de omvang minder, maar men voelt zich na een afslankmassage behandeling ook verkwikt en energiek.

De massage help bij de voorkoming en vorming van Cellulite/ Sinaasappelhuidje

De afslankmassage is een vrij harde en stevige behandeling om de bloedcirculatie weer op gang te brengen zodat de afvalstoffen die zich voornamelijk in de vetcellen ophopen af te voeren. De afslankmassage verwijderd ook toxines, wat resulteert in meer energie en een verhoogd gevoel van welzijn.

De behandeling/massage worden gegeven in 3 zones.

1e zone: Benen (voor en achter), billen.

2ezone: Rug en buik

3ezone: Benen (achter) en rug.

 

Tijdens het intake gesprek bespreken we samen welke zone we gaan behandelen. De 1eafspraak is 60 minuten voor intake en 1emassage. De volgende afspraken duren +/-30 minuten.

Een behandelplan bestaat uit.

  • 10x massage
  • 1x intake gesprek.
  • 1x kleine cup voor thuis
  • 1x massagebal voor thuis.

We beginnen met eerst 2 weken 1x per week masseren en als dit goed gaat gaan we naar 2x per week masseren. We zullen als dat wenselijk is de zones vooraf opmeten en eventueel foto’s maken en aan het einde nog een keer om het resultaat te zien. Tevens zal ik u advies geven wat voeding betreft en eventueel in samenwerking met een dietist of voedingscoach.

Na 10 weken zetten we de behandeling 1x per maand voort om de vorderingen te onderhouden.

Kosten:

10 behandelingen             € 275.00 (hiervoor krijgt u alles wat in het behandelplan vermeld staat).

Losse behandeling van 30 minuten                  € 30.00

 

Bij te boeken bij de buik- en rugmassage is een lichaamspakking om het proces nog meer te stimuleren.

Kosten hiervoor € 5.00 per keer.