Massages

Bij Sandra kunt u terecht voor verschillende massages. Geniet van een Hot-Stone massage of laat u masseren met een fijne kruidenstempel. Naast deze bijzondere massages geeft Sandra ook ontspanningsmassages waarbij u even heerlijk tot rust komt. Wanneer u liever de kleding aanlaat tijdens de massages bent u met een stoelmassage ook heerlijk geholpen. De Chinese Guasha massage is geschikt voor onder meer stress en chronische klachten. Bij deze bijzondere massage wordt vooral het hoofd gemasseerd.

Voor heel wat klachten bent u zeker aan het juiste adres bij Sandra.

Klik hier voor meer informatie

Aromatherapie

Eén van onze zintuigen is reuk en dus het ruiken van bijvoorbeeld verschillende geuren. Wat u misschien nog niet wist is het feit dat speciale geuren heel goed voor uw lichaam zijn. Geuren kunnen bijvoorbeeld blokkades opheffen die zowel emotioneel als lichamelijk kunnen zijn. Met de etherische oliën van Sandra komt uw geest weer in balans en ondersteunt uw lichaam om gezond te blijven. Deze aromatherapie wordt toegepast op verschillende manieren. Zo kan het tijdens een massage maar ook een verstuiving werkt prettig.

Kortom, geuren helpen om uw lichaam weer in balans te krijgen.

Klik hier voor meer informatie

Mindfullness

U kunt het ongetwijfeld: iedere druk, druk, druk en niet veel tijd om goed tot rust te komen. Tegenwoordig leeft bijna heel de wereld op deze manier. Of dit goed is, blijft de vraag. Het is juist heel erg belangrijk om zo nu en dan even helemaal tot jezelf te komen en even uit de drukte te stappen.

Sandra helpt u graag om met een aantal simpele stappen weer helemaal tot uzelf te komen.

Klik hier voor meer informatie

Workshops

Dingen leren en nieuwe ideeën opdoen is natuurlijk het mooiste wat er is! Sandra verzorgt vele workshops voor zowel kinderen als volwassenen. Werken met professionele producten of iemand anders verwennen met een door uzelf gegeven massage, het kan allemaal. Ook aan de kinderen is gedacht, zo kunnen ze voor hun kinderfeestje heerlijke bruisballen maken of ze kunnen elkaar leren masseren. Dat laatste is iets bijzonders maar heel fijn voor kinderen.

Klik hier voor meer informatie

Kindermassage

Heeft uw kind last van de volgende klachten misschien kan Sandra dan helpen door middel van massage.
Spanning, angst, onrust, onzekerheid, slapeloosheid, bedplassen, obstipatie, hoofdpijn en vele andere voorkomende problemen.
De massage heeft ook een positief effect op kinderen met ADHD/ADD/Autisme of aanverwante stoornissen.

Klik hier voor meer informatie

Afslankmassage

Een afslankmassage helpt het lichaam te reinigen van gifstoffen en opgehoopt vocht. Je verliest met een afslankmassage geen gewicht, maat het verlies zit hem in de nodige centimeters in omvang.

Klik hier voor meer informatie

Fybromassage Therapie

Fibromyalgie is chronische pijn in bindweefsel en spieren en heeft daarom ook de naam “weke-delen reuma” gekregen. Op dit moment heeft 2 op de 100 volwassenen en dan vooral vrouwen fibromyalgie. Het kan ook voorkomen bij kinderen, tieners, mannen en ouderen.

Klik hier voor meer informatie