Nadat Sandra jarenlang heeft gewerkt in de kinderopvang en een paar jaar de administratie deed voor het bedrijf van haar man leek het haar een goed plan om weer eens iets voor haar zelf te gaan doen. In september 2017 begon ze met een opleiding tot ontspanningsmasseur en in april 2018 staat haar diploma vol trots in de praktijkruimte. Tijdens de opleiding heeft Sandra tussendoor vele cursussen gevolgd om zich op deze manier te specialiseren in de verschillende mogelijkheden binnen de wereld van massages.

Momenteel is ze nog steeds bezig met verschillende opleiding om Sandra’s aanbod zo ruim mogelijk te maken en zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen met verschillende problemen. Naast problemen kan Sandra ook zorgen voor een fijne rust in het lichaam. Sandra heeft van haar passie haar werk gemaakt, het liefst helpt ze mensen met hun eigen ontwikkeling en wilt ze de wereld prettiger en makkelijker maken. Zelf heeft Sandra jaren geleden zelf te maken gehad met een Burn-out en is hierdoor in aanmerking gekomen met massages. Door de massages heeft ze geleerd bewuster met haar lichaam en geest om te gaan en goed te luisteren naar de tekenen die het lichaam kan geven.

Naast haar praktijk en werkzaamheden is Sandra dol op Yoga, fietsen, wandelen en genieten van het leven zoals het komt. Massage staat bij haar gelijk aan het verzorgen van je lichaam en geest. Doormiddel van massage kun je jezelf weer even helemaal opladen en ook dingen los leren laten. Massage is niet alleen goed voor volwassenen maar ook net zo belangrijk voor kinderen daarom kun je bij Sandra terecht van 4 tot 99 jaar! Alle leeftijden zijn welkom en u kunt gaan ervaren wat verschillende vormen van massage met uw lichaam kunnen doen.